28/03/2010

Με κουρασατε, αληθεια ομως.

Για να βαζουμε τα πραγματα στη θεση τους.
Εσυ, μην ανησυχεις, δεν προκειται να πεθανεις απο στεναχωρια και αχαριστια, εχεις βγαλει κιμα να ξεπαγωνει για αυριο, δεν ειναι η μερα σου.
Εσυ με το ειρωνικο υφος, παιχνιδια, αγαπες, καταθλιψεις, απογοητευσεις, ολα τα θυμασαι οταν η μοναξια σε πνιγει. Δεν ειναι παραξενο αυτο, ουτε δικο σου ιδιον. Μην ξεχνας που θα ησουν αν δεν ημουν εγω, κ αν δεν το εχεις δει ακομα, θα το δεις, ειμαι σιγουρος.
Εσυ με τα μυρια προβληματα και τις χαμενες ευκαιριες, βγαλε τον εαυτο σου απο το κεντρο του συμπαντος, μια φιλια που εξαρταται απο τον εναν δεν ειναι φιλια, σωστα?
Εσυ που διατηρεις το δικαιωμα του να αποκοβεσαι, το σεβομαι και το καταλαβαινω, δεν θα παρεξηγηθω, με ενοχλει ομως που δεν μου το λες απευθειας.
Εσυ χαμενη στο μικροκοσμο σου, στο αγχος σου και την υπερβολη σου, καταλαβε απλα οτι το να χρησιμοποιεις το αγχος σου και το παραπονο σαν δικαιολογια, απλα σου αφαιρει το προνομιο του να σε αντιμετωπιζουν σοβαρα. Πραξε, μην κλαιγεσαι αλλο.
Εσυ με τις διδακτικες τασεις που μπορει να εχει το σκουληκι που επιβιωνει, σε σεβομαι, θα μπορουσα να γινω σαν εσενα, αλλα δεν ειμαι, οχι. Δημιουργησες την ιδια κατασταση εν δυναμει προδοσιας για να δικαιωσεις την αδυναμια σου να διαχειριστεις αυτο που δημιουργησες. Δεν σου κραταω κακια, αλλα τον Ιουδα θα τον παιξω μεχρι το τελος, και σωστα.
Διατηρω το δικαιωμα του να εχω το δικαιωμα να εξαφανιζομαι, η να μην εξηγω τα παντα, και ζηταω πισω, και με τοκο ισως, την κατανοηση που εχω προσφερει απλοχερα. Η αδυναμια να εκπληρωθει αυτο το αιτημα, δειχνει προφανως το λαθος αυτης της τακτικης τοσα χρονια, κοινως, τζαμπα ο κοπος, τα μωρα οταν βγαλουν δοντια θα δαγκωσουν, οταν σταθουν στα ποδια τους θα σε κλωτσησουν, απλα ελπιζα, στη δυσκολη στιγμη να παρω κατι πισω.
Αρχιδια, που θα λεγε κ εκεινη.

Με κουρασατε αληθεια.

14/03/2010

παιζει: Soliloquy (Conception)


Διαβασε τι λεει, μ'αρεσει.
Αυτα θα Της ελεγα. Γιατι? Μη ρωτας γιατι, σου εχω πει δεν μπορω τα γιατι. Υπαρχει μια ισορροπια μεταξυ μυαλου και ψυχης. Ετσι λενε. Και? Αν εχει δικιο κ σ εχω αφησει ανεξελεγκτο αυτο σημαινει...Ναι, δικιο εχεις, τωρα επαναστατεις. Πως γινεται κατι να ξεφυγει απο τη συμμετρια αυτη? Ποιος ξερει? Ποιος νικαει δηλαδη? Τι θες να τα μαθαινεις ολα τωρα? Κλεισε τα ματια, ελα, αυτοματη γραφη. Τρεχεις, δες το, τρεχεις. Πεφτω.Τρεχεις, δεν πεφτεις, εσυ οριζεις το επιπεδο. Πεφτω, δεν τρεχω, εσυ οριζεις το υψος. Γιατι, εσυ δεν θελεις να πετας? Πεφτω, καθε φορα, ομορφα πραγματα, αναμνηση, χαμος, θαρρω, ποδι που χτυπα νευρικα, νευρωτικα, παγος, παγος, κολλαει το μυαλο μου σε αυτη τη λεξη, παγος, χαμος, και παγος, χαλαρωσε, γινεσαι γραφικος, κ ομως δικιο εχεις, εχω, εχεις, ποιος εχει? ποιος εισαι απο τους δυο μας, εχεις καταλαβει? Μπορεις να με περιγραψεις? Εσυ μπορεις? Ειμαι κ εγω εδω, ξερεις πως ειμαι στον καθρεφτη, γι'αυτο με κυνηγας, αλλα δεν μπορεις να με αποδειξεις, χα, καγχαζεις παλι, γιατι ολο αυτο εσυ το προκαλεις, εγω το προκαλω, και δεν υπαρχει λογος να το κανω αυτο, πραγματικα δεν υπαρχει λογος να το κανεις αυτο, γιατι δε σταματας λοιπον, αυτο κανω, παγωνω, αλλα πρεπει να σταματησω να το καταλαβω, καταλαβε το. Καταλαβε το, δεν θα με καταλαβεις αν δε με κοιταξεις. Σωστες ερωτησεις, σωστες απαντησεις, δεν υπαρχει τιποτα απο ολα αυτα, να περναμε τον καιρο μας, ελα να μαστε τα δυο μας? αυτο το χιουμορ σου στις ακυρες στιγμες, δεν ειναι ακυρη στιγμη, αυτοματη γραφη, απλωσε τη σκεψη σου, δες τους συνειρμους, δεν μπορεις να ελεγξεις τις συνδεσεις, δεν μπορεις να σταματησεις να σκεφτεσαι, το ενα ξυπναει το αλλο, και δες το απο ψηλα τι ομορφο που ειναι, δε σταματαει ομως, δεν θα πρεπε να σταματαει, μη γελας, ακουω το γελιο σου στ αυτια μου, βλεπω το βλεμμα μου στο βλεμμα σου, μη με απορριπτεις, μη με λυπασαι, μη με αγαπας, μη με κοιτας σαν να μαι το συμπαν, δεν ειμαι, εσυ εισαι το συμπαν μου, εγω ειμαι εγω, και δεν ξερω που ανηκω, σαν τον θεο που εφυγε και μας παρατησε, πες μου αληθεια, ο Πλατωνας πως το λεγε, για τον κοσμο των ιδεων,? ο,τι βλεπουμε ειναι προβολη απο τον κοσμο των ιδεων η κατι τετοιο ετσι δεν ειναι? αρα ο,τι σκεφτομαι υπαρχει καπου σωστα? ειναι τρομαχτικο αυτο γιατι εγω ξερω τι σκεφτεσαι. Ξερω οτι ξερεις, χα, τρομαξες αληθεια? βαρυνε το βαρελι, χωρις πατο, το πηρες χαμπαρι? σηκωνεις αλλα πραγματα, "ωριμασες" σου ειπανε, αρχιδια, ξερω αν ωριμασα η οχι, δεν ωριμασα παραπανω, αλλη μια ζωη τι να μου κανει, γονατισα ομως, και αν δεν χαμογελαω εγω ολοι σας απελπιζεστε, γιατι αυτο το πραγμα να συμβαινει? ενα χαμογελο ανεξαρτητο του δικου μου δεν υπαρχει σε αυτο το συμπαν? παραληρεις, και ειναι τρεις, δεν ειναι τρεις μα δεκατρεις, του μηνα του μαρτιου, του αξιου και αχρειου, ρειου ρειου ρειου, η ωρα του δελτιου.

Σφοδρες μαχες μαινονται, καπου κατω απο το Εγω απ'το οι Αλλοι που ειναι εγω, η εκβαση των οποιων αναμενεται να ξεκαθαρισει τους επομενους μηνες.
Νοσηλευεται στην εντατικη ο Τροπος που ειχα να αντιμετωπιζω τα Πραγματα, η κατασταση του αναφερεται ως σταθερη, παρολα αυτα εκφραζονται φοβοι οτι δεν εχει διαφυγει τον κινδυνο.
Ο καιρος στα νοτια Ψυχικα προβλεπεται αστατος, με ξαφνικες καταιγιδες, συντομης διαρκειας και μεγαλης εντασης, ενω οι ανεμοι θα πνεουν ισχυροι προς ολες τις κατευθυνσεις.
Στα αθλητικα νεο ρεκορ αντοχης για την πρωταθλητρια Λογικη Διανοησια, κατερριψε το παλιο δικο της, ενω ριγη συγκινησης για τον Συναισθηματικο Κοσμο που ανακοινωσε οτι δουλευει για να επιστρεψει δυναμικα στους αγωνιστικους χωρους.

Ακολουθει η δραματικη σειρα παραγωγης Νικου Ξανθοπουλου "Σε ποιον να μιλησω", και στη συνεχεια η πολεμικη "Αm I who i think i am"(κλασσικη)


ΤV off.
Σε βλεπω και σε ακουω, ακομα νιωθω τον παλμο πισω απο τον τοιχο.
You can't take the edge off the knife, το ειπε ο Fred.

Γεια σου τωρα.

08/03/2010


Σε ποσα παραλληλα συμπαντα μπορεις να ζησεις?
Εγω σε πολλα.
Ε, και ξερεις, μπορω να ειμαι αληθινος σε ολα.
Χωρις να ειναι και απαραιτητο αυτο.
Ωρες ωρες μονο με δυσκολευει λιγο.
Απλα κουραζομαι να τα θυμαμαι ολα.
Να μπορουσα απλα να κοιμηθω ηρεμος
Απλα να κοιμηθω.
Γιατι?
Κυνηγι ειχες πει, καλμα λες τωρα.
Ησουν εκει, το ξερω, ημουν και εκει.

Δεν εχω αναγκη εσενα, οχι την φυσικη σου παρουσια
Αυτο που συμβολιζεις εχω αναγκη να με οριζει.
Αν μονο ηξερες, δεν θα με αφηνες να σ αφησω να μ'αφηνεις.

Οποιος εχει ματια απλα, θα δει.
Χανομαι.
Ισως.