15/06/2008

Σκεψεις ερμητικα τεντωμενες

Σκέψεις (3-1-2005)
Οι Σκέψεις μου έναστρα χέρια
Απλώνονται ως τον ουρανό για ν’ ακουμπήσουν
Τον απόηχο του κόσμου
Για να νιώσουν το σκοτάδι των ανθρώπων
Και τη λάμψη τους
ή την αναλαμπή τους
Σε μια στιγμή που σαν από αστραπή
Φωτίζεται η ψυχή τους
Κι ύστερα βυθίζεται ξανά στη μοναξιά... Μ.Π.


Και εκει που ψαχνεις τροπο να ξεμπλοκαρεις το κεφαλι σου Αποκληρε ερχονται μια μια οι εμπνευσεις... Συμπαν μου μιλας παλι???
Εγω ειμαι το συμπαν, και νιωθω το συμπαν μεσα σου. Μαγνητακια γιν-γιανγκ??? Κουδουνιζουν αμα τα γυρνας το ενα γυρω απο το αλλο??? Σε συμπαντικη 8 πορεια???
ο
ο
οο Αστειο δεν ειναι?
Ποιος θυμαται τις φυσαλιδες που πετανε στον αερα μονες και ευθραυστες??? Εγω δεν τις ξεχναω.

Χαμογελαω με την ακρη των χειλιων μου.

Hello.Is there anybody in there? Just nod if you can hear me.Is there anyone home? Come on, now.I hear youre feeling down.Well I can ease your pain,Get you on your feet again.Relax.I need some information first.Just the basic facts:Can you show me where it hurts?


Μιλα μου λοιπον, δινω ψυχη για ψυχη, και κρατα οτι θες, οι αλλοι δεν νιωθουν και δεν καταλαβαινουν, το συνδρομο της Περσι τους βασανιζει, παντα δινεις και παντα παιρνεις, και παντα σερνεις τον εαυτο σου μαζι σου, δεκα αιωνιοτητες παλευω να παρω μονο οτι ειναι δικο μου για παρεα, και παντα κατι μενει να κοπει, το δικο μου μυαλο κιμας στο τελος, κ αραγε αν τους μοιραζα κεφτεδακια μυαλου θα με νιωθανε??
Κακες σκεψεις, ειναι γλυκοπικρη σαλτσα για τα κεφτεδακια μυαλου, και ερχεται παλι ο dj θεος και με πεταει κατω με μια ριπη, ακου τι παιζει, How I wish, how I wish you were here.We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year,Running over the same old ground. What have you found? The same old fears.Wish you were here.
Και τι φοβαμαι???Δεν ξερω, απλα το μυαλο μου δεν μπλοκαρει ετσι συνηθως.
Σουρεαλιστικες σκεψεις, αλλαξε το soundtrack
Your throat, I take grasp Can you feel the pain? Then your eyes roll back Can you feel the pain? Love racing through my veins Can't you feel the pain? Your heart stops beating Can't you feel the pain Black orgasms Can't you feel the pain I kiss your lifeless skin Can't you feel the pain

Δρακε ξυπνησες, μυριζει αιμα, το σημαδι στο λαιμο τον ασπρο, ειμαι δικη σου ειμαι δικη σου δεν κανεις ερωτα απο πισω, εξουσιαζεις, οριστε το θυμα σου, στο εδωσα, ικανοποιηθηκες τωρα??
Χαμογελαει με την ακρη των χειλιων του.
Αποκληρε, σιωπηλος καθεσαι, τι σε προβληματιζει??? Βλεπω οτι βλεπεις αλλα πραγματα, σε ποια διασταση βρισκεσαι και σ εχω χασει??
Χαμογελαει με την ακρη των χειλιων του.

Και ξερεις τι??
Δεν μου εχουν πει πιο γλυκια καλημερα. Αυτο.

Δεν σ αφηνω να πας πουθενα, μονο αν το θελεις πραγματικα.
Παυω

01/06/2008

Θα σε πιασω που θα μου πας....Ο επιμενων νικα

Γκελ

"....Το ονειρικο που τοσο φοβασαι..", "Οχι, προτιμω μαγικο"
Μια αγκαλια, κ αλλη αγκαλια, και το τοτε το φοβομασταν και τοτε φοβομασταν. Ωριμαζει κανεις, ερχεται σε ειρηνη με το μεσα του. Και τοτε ειναι που δυναμωνει.
Κ εγω αναγνωριζω, και βγαζω την αγαπη απο τους αλλους. Κ ας ειμαι μακρινη παρουσια, που ερχεται, και φευγει και ερχεται και φευγει. Να σου το πω το μυστικο της? Κρατω το λογο μου, κ ας τον εδωσα αλλου. Πονεμενο πνευμα, σπασμοι σαν το ψαρι εξω απο το νερο, και την αφηνω να πνιγει.
Δεν μπορω να σωσω ολο τον κοσμο.
Θα σε παρω σε λιγο, δεν προκειται να παρεις, θα σε δω αυριο? Μαλλον οχι, ουρανος σκοτεινος και γω θα μαι εκει πανω. Σηκωσε τα ματια σου, ταξιδευω παλι, ναι, συγνωμη που δεν καθομαι να με φτασεις, σκεψη μεσα σε κεφαλι με σκεψεις που παιζουν πινγκ πονγκ και εγω παιζω πινγκ πονγκ με το συμπαν, αστερια που ρεουν παντου, γιατι δεν τα βλεπεις κ εσυ κ αυτοι οπως τα βλεπω εγω...? Δεν με ποναει, απλα ειναι τοσο ομορφα, να το μοιραστουμε θελω... Αλλο παλι, ο καφες ο ελληνικος παγωσε, κ νεα φαντασματακια μας βαλαν στο ματι, ο μαγικος γατος στεκεται στην πορτα και νιαουριζει, αραγε να μπορει να τα διωξει...?
"Νιωθω οτι σε ξερω απο πιο παλια" Πραγματι, την ψυχη που εχεις στο λαιμο σου την εχω δει ξανα, και στο κουτι σου ξερω τι εχει, ο ιδιος παλμος χτυπαει και σε σενα... Θελω να μπω στη ρωγμη του μυαλου σου, να το ξερεις αυτο...Μη φοβηθεις
"Συνεχως οργισμενος", στα πολλα που ακουσα απο χτες, μια αληθεια δυνατη. Σε ελεγχω δρακε, αλλα σε θρεφω, κ εχεις παρει τα πανω σου, μιλα μου οπως στα παραμυθια, μιλα μου...
Καπου το χανω το σκηνικο, θελει 15 cuba libre για να βγουν ολα τα συναισθηματα στη φορα. Δεν σε χανω ακομα κ αν σε χασω.
"Σ οποια αγκαλια κ αν κοιμασαι εγω μαζι σου θα ξυπναω" Σ αγαπαω γι αυτο, και σε βασανιζω για τον ιδιο λογο.
"Ειμαι εδω γιατι μου εφθειρες την ψυχη" Ενας χρονος παρα 19 μερες και 2 εικονες σου εχω δει...φθαρμενες βουρκωμενες... Κανω τοσο κακο τελικα? Και γιατι σε θυμηθηκα σημερα??
Αντηχουν τα παντα στο κεφαλι μου, και το χαμογελο το αιωνιο, και το βλεμμα και η ανασα σου στο λαιμο μου καθως με εχεις αγκαλια. Δεν χωραει αλλος εκει.
Εγωιστης ειμαι. Ναι.
Αλλα αγαπαω, με το δικο μου τροπο.
Και φθειρω, κ αγαπαω πιο πολυ.